tirsdag 18. juni 2013

Fanagenser

Ute på tur i bymarka for å ta bilde av de ferdige Fanagenserne. Runa har vært ferdig med sin en god stund, men Marte brukte ganske lang tid på den siste armen. Til hennes store frustrasjon ble den rekket opp 3 ganger før den endelig ble lik den andre.

Det straffer seg å legge bort et prosjekt i forhold til andre når man ikke er ferdig. Strikkestrukturen etter julekulene var ganske stram, mens etter en del vottestrikking hadde den blitt slakkere igjen. Det ble i ihvertfall genser til slutt!

To fine gensere henger på en bro...
Runa har tatt utgangspunkt i oppskriften i Sandnes sitt blad klassikere, mens Marte har tatt utgangspunkt i Viking sin versjon. Viking versjonen har egentlig hette, men Marte valgte å ikke ta med denne. Hun valgte vikingversjonen fordi hun synes ideen om en annen farge på stjernene enn resten av genseren var veldig fin. Dessuten er det greit å få prøvd Viking oppskrift også! Runa valgte å gå for flere farger på stripene i stedet, noe som også gjorde at rutemønsteret ble en del større enn på Marte sin genser.



Ikke alle synes det er kjempe gøy å ta
bilde av strikketøy!


















Vi trodde vi hadde valgt forskjellig blåfarge på genseren, men da vi fikk sammenlignet dem viste det seg at den var den samme. Likevel om det er samme genser og noe av samme farger, ble det to forskjellige fanagensere.


Runa, varga og Marte med ny-genserne på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar